Invisalign mi je povrnil lep in zdrav nasmeh

Kar nekaj let sem že imel težave s krivo rastjo zobovja. Kot otrok pa sem tudi nosil snemalni zobni aparat, vendar sem ga na moje veliko obžalovanje nekoliko zanemaril, tako da se mi problem ni rešil takrat, saj sem ravnal nepravilno. Tako pa sem sedaj že nekoliko starejši in sem se odločil, da želim ta problem krive rasti mojega zobovja, rešiti.

Invisalign mi je povrnil lep in zdrav nasmeh

Tako pa sem se odpravil do ortodonta, kjer sem se želel dogovoriti, kakšna je možnost, da bi pridobil Invisalign. Invisalign pa je v bistvu nevidni zobni aparat, kateri je zelo inovativen. Gre za aparat, ki je povsem neviden, tako da se na prvi pogled sploh ne zdi, da ga imamo. Poleg tega pa ima Invisalign tudi to prednost, da nas skoraj da ne moti in sploh ne čutimo da bi ga imeli. Seveda čutimo nekolikšno zategovanje, vendar nas ne moti. Poleg tega pa je Invisalign trenutno najhitreje delujoč zobni aparat, tako da ima tukaj kar veliko prednost pred ostalimi.

Zato pa sem si tudi želel, da bi pridobil ravno nevidni zobni aparat, oziroma Invisalign, saj bi mi ta lahko težave rešil že v dobremu letu, ali pa v slabih dveh letih.

Tako pa mi je ortodont potrdil, da bi za moje težave s krivo rastjo zobovja, res lahko pridobil Invisalign. Tako pa sva kakšen teden po temu, vzela odtis mojega zobovja, ter mi je nato čez kratek čas že dal moj prvi Invisalign zobni aparat, katere pa sem na približno tri do štiri tedne menjal, saj se te vrste zobnega aparata ne da zategovati, ter tako dobimo novega na vsake nekaj tednov. 

Zdravljenje, oziroma ravnanje mojih zob, pa sem nato končal v dobrem letu in pol dni, kar pa se mi je zdelo zelo hitro, tako da sem zelo zadovoljen s to izkušnjo. Prav tako pa je bil Invisalign zobni aparat popolnoma nemoteč, tako da ga res priporočam.